Despre noi

Eden Media este o companie înființată in 2006, având ca principal scop promovarea firmelor mici si mijlocii în mediul virtual, marketing online si bineînțeles SEO. Cu un portofoliu semnificativ de site-uri create pentru „prieteni” a venit timpul să oferim serviciile de creare pagini web la cele mai mici prețuri adresate tuturor celor care își doresc o prezență online.

Firma noastră oferă servicii de imagine prin crearea de clipuri promoționale de scurtă durată care pot fi difuzate în media ca spoturi comerciale dar și ca formă de publicitate stradală sau în cadrul unor conferințe.

De asemenea, vă putem ajuta la îmbunătățirea imaginii dvs prin crearea de flyere și postere care pot fi împarțite și / sau postate în punctele dvs de interes.

Serviciile noastre se adresează în primul rând celor care nu au un departament de marketing dar și celor care au un buget dedicat unor campanii de promovare.

Ca o ultimă completare, Eden Media este soluția pentru cei care doresc un pachet complet de servicii de imagine și promovare. Crearea unui site profesional, optimizarea lui pe cuvinte cheie, articole cu un conținut unic strict pentru cuvintele care doresc a fi promovate, conceperea de flyere / postere adecvate domeniului de activitate și crearea unor clipuri promoționale când acestea sunt necesare.

Pentru mai multe detalii nu ezitați să ne contactați!

site-uri, clipuri, flyere, postere

Ne puteţi urmări pe conturile noastre social media