Flyere & postere

O altă metodă de promovare care contribuie eficient la formarea sau schimbarea imaginii companiei dvs este cea vizuală pe suport de hârtie. Mai exact împarțirea de flyere și afișarea de postere în locurile unde vă desfășurați activitatea.

Flyerele și posterele (bannerele) create de noi sunt profesionale iar ele fiind imprimate față-verso pe hârtie lucioasă de 130g/mp.

Costurile de concepere depind de efectele grafice inserate în aceste flyere si postere. Dacă nu necesită o complexitate ridicată, un model de flyer costa 100 RON iar un model de poster (banner) 150 RON. În acest cost nu intră și formatul Photoshop, vă putem oferi în schimb formate gen jpg, bmp sau orice alt format.
Dacă doriți să le tipăriți la noi, prețul de imprimare al acestora depinde de numărul comandat. Plata pentru tipărirea flyerelor și posterelor se face anticipat datorită costurilor mari de producție. Pentru București nu sunt incluse taxe de transport, pentru orice alt oraș, taxele de curierat sunt suportate de client.
Mai jos puteți analiza tabelul:

preturi flyere si postere

 

Pentru mai multe amănunte ne puteți contacta!

flyer Eden Media

flyere si postere
modele de flyere si postere
model de flyer
model de flyer
Model flyer din spate
Model flyer din spate
Model flyer din fata
Model flyer din fata

site-uri, clipuri, flyere, postere

Ne puteţi urmări pe conturile noastre social media