Modele de site-uri

Vă prezentăm câteva teme de site-uri pe care vi le putem face în maxim 7 zile. Dispunem de o gamă variată de modele, peste 5.000 de template-uri din care puteți alege, în funcție de interesul și domeniul de activitate pe care îl desfășurați. Evident ca nu putem expune aici cele peste 5.000 de modele, majoritatea necesitând multe adaptări și modificări pentru a fi pe placul dvs. Totuși am ales câteva care vă pot stârni imaginația și interesul pentru cum ar putea arăta viitorul dvs. site. La începutul proiectului puteți opta pentru orice altă tema, una care credeți că vă reprezintă.

Aventură
O fereastră spre „pustietate” care vă inspiră să explorați. Se poate personaliza după nevoile dvs.
Tema site aventura

Spiritual
O temă luminoasă și receptivă care se adaptează pe ecranele oricăror dispozitive, de la desktop la telefoane mobile.
Tema site stil spiritual

Stil gazetă
Cu o interfață curată și flexibilă, perfect potrivită pentru site-urile stil revistă, bloguri personale, sau orice site bogat în conținut.
Tema site stil gazeta

Tentă albastră
Aceasta este o temă minimalistă creată special pentru cei care îndrăgesc fundalul alb albastru.
Tema site tenta albastra

Animale de companie
Se poate personaliza cu ușurință fiind o temă plină de culori, cu scroll infinit la posturi și o interfață foarte curată.
Tema site animale de companie

Postări rapide
Pentru cei care doresc o pagină cu încarcare rapidă, cu SEO deja optimizat, vă propunem un site pe 3 coloane receptive și multe elemente preâncarcate.
Tema site stil postari rapide

Tentă verde
Dacă sunteți proprietarul unui magazin de bunuri ecologice sau un iubitor al naturii, această temă scoate în evidență pasiunea dvs pentru natură. O temă personalizabilă și ușor de folosit.Tema site tenta verde

Ecran complet
O apariție spațioasă, concepută pentru nenumărate obiective și domenii de activitate. Poate fi personalizată cu accent pe afaceri și pentru orice tip de site.
Tema site ecran complet

Primul tău site
Simplă și flexibilă, această temă se potrivește cel mai bine site-urilor stil blog. Având un design receptiv, conținutul său poate fi citit cu ușurință pe tablete și smartphone-uri.
Tema site primul site

Domeniul legislativ
O temă de calitate, curată și flexibilă, foarte rapidă la încărcare, destinată în primul rând cabinetelor de avocatură. A fost dezvoltată pentru avocați dar se pretează și ca site de afaceri sau personal.
Tema site stil legislativ

Artă fotografică
Încadrându-se într-un specific de revistă, această temă vine cu un design modern, un exemplu de pagină profesională și bine îngrijită.
Tema site stil arta fotografica

Domeniul IT
Complet receptivă, această temă este destinată pentru toate tipurile de afaceri, fiind ușor de personalizat, cu numeroase opțiuni tematice.
Tema site domeniul IT

Stil blog
Tema este stil blog cu postări pe două coloane, curată și decentă, ușor de optimizat.
Tema site stil blog

Site de articole
Un model conceput special pentru optimizare SEO, fiind bazat pe articole. Un site conceput pentru încărcare rapidă, oferind eleganță și o bună impresie vizitatorilor.
Tema site stil site de articole

Motociclism
Tipografia site-ului este simplă, poate fi citit pe o mare varietate de dimensiuni de ecran, fiind proiectat în primul rând pentru dispozitivele mobile.
Tema site stil motociclism

Preparate culinare
Este multifuncțional, receptiv și prietenos, se adresează în primul rând restaurantelor sau firmelor de catering. Poate fi folosit și adaptat pentru orice fel de site.
Tema site stil culinar

Îmbrăcăminte
O temă de calitate dezvoltată pentru magazine de haine sau afaceri cu îmbrăcăminte. Poate fi adaptată pentru orice domeniu. Este mobile friendly, ușor de personalizat și optimizată SEO.
Tema site stil imbracaminte

Temă business
Este una deosebită, care oferă un mod rapid companiilor să abordeze o prezență puternică în mediul virtual. Cu o mulțime de posibilități de personalizare, oferă tot ce este nevoie pentru o apariție online profesionistă.
Tema site stil business

site-uri, clipuri, flyere, postere

Ne puteţi urmări pe conturile noastre social media