Eden Media – apariția ta online în câțiva pași

Eden Media vine în întâmpinarea nevoilor dvs cu un pachet complet de promovare a imaginii. Prezența pe internet este mai simpla ca niciodată iar produsele și serviciile au tot timpul nevoie de o imagine bună și de ce nu, de multe ori de o reîmprospatare a imaginii.

Eden Media crează site-uri pentru toate domeniile de activitate. La un preț de 999 RON vă creăm site-ul de care aveți nevoie. Noi nu oferim doar găzduire, oferim promovare și service zilnic în acest pachet. Timp de 6 luni promovarea, gazduirea și mentenanța intră gratuit în pachet. După această perioada, pachetul costă 15 RON/lună cu intervenții / modificări / actualizări nelimitate.

Eden Media montează clipuri / campanii / filmulețe. Toate clipurile create de noi sunt promovate pe canalele de comunicare și încarcate automat pe YouTube. Clipurile noastre promoționale sunt montate într-un ritm cât mai dinamic, cu impact vizual și auditiv puternic. Prețul unui videoclip este în funcție de durată, 200 RON / minut, TVA inclus.

Eden Media este o firmă de design specializată în conceperea de flyere și postere. Preocuparea noastră este legată în primul rând de aspectul profesionist al flyerelor și posterelor, de aceea până la tipărirea lor va fi nevoie de acordul dvs „bun de tipar”. Crearea unui model de flyer este 100 RON TVA inclus iar a unui poster 150 RON TVA inclus. Putem garanta un preț bun în funcție de numărul flyerelor / posterelor de care este nevoie:

preturi flyere si postere
Prețurile sunt exprimate cu TVA inclus și în funcție de numarul de bucăți comandat

Pachetele noastre de promovare si imagine sunt adresate oricărui buzunar. Fie că doriți sa vă prezentați într-un mod agresiv afacerea sau doar vă doriți prezența online, noi vă vom ajuta să realizați acest lucru în cel mai scurt timp!

Astăzi orice afacere sau preocupare trebuie să existe online într-un mod profesionist și ieftin. Lăsați totul în seama noastră și veți cunoaște drumul spre succes în timp ce faceți altceva.

*Caracteristicile site-urilor create de noi:

  1. suport pentru achiziționarea unui domeniu sau vă oferim subdomeniu gratuit
  2. găzduire, promovare și mentenanță gratuită timp de 6 luni ( 15 ron / lună după această perioadă )
  3. site între 3-10 pagini + pagină de contact
  4. Conturi pe Facebook, Google, LinkedIn si Twitter
  5. căsuță de email gratuită pe adresa site-ului nou creat (office@domeniul_ales.ro)
  6. înscriere gratuită în motoarele de căutare
  7. anunțuri de promovare pe cele mai mari directoare
  8. site complet administrabil
  9. modificări administrări gratuite și nelimitate cât timp site-ul este la noi

Pentru un domeniu .ro .org sau .info avem posibilitatea de a vă îndruma fără costuri suplimentare.

Pentru mai multe întrebari ne puteți contacta.