Portofoliu

Portofoliul Eden Media

Vă prezentăm o parte din portofoliul nostru de site-uri, unii din partenerii noștri dorind să-și păstreze confidențialitatea paginilor lor. Mai multe modele de site-uri administrate de noi găsiți în pagina modele de site-uri.

 

Patimi este o comunitate virtuală începută în vara anului 2006 și se bucură în prezent de peste 150.000 de membri

patimi.ro

 

Edenmedia este unul dintre ultimele site-uri finalizate de noi, o pagină în care promovam ceea ce știm să facem și să ajutăm.

edenmedia screenshot

 

Rime online este o pagină în care oricine este binevenit să scrie și să compună rime. Pe lângă aceste compoziții originale se găsesc și versuri, poezii, cântece.

rime.ro

 

Highalpin este o firmă de alpiniști utilitari care oferă servicii de alpinism utilitar oriunde în țară

highalpin.ro

 

AESA este Asociația Europeană pentru Siguranță și Antidrog care desfașoară acțiuni, în temeiul legilor europene, în școli și licee

aesantidrog.ro

 

ToyAToys este rezultatul unei nevoi de jucării și jocuri care să stimuleze curiozitatea și creativitatea copiilor. Jucăriile nu numai că sunt distractive, ci ajută copilul să invețe să exploreze și să dobândească aptitudini noi.

toyatoys.ro

 

Site-ul corpulperfect cuprinde o gamă diversă cu produse naturiste, produse bio, dermacosmetice care ajută să vă mențineți sănătatea de care corpul dvs. are nevoie.

corpulperfect.ro

 

Mynails este un site dedicat soluțiilor și accesoriilor pentru tratarea și înfrumusețarea unghiilor.

Mynails.ro

 

Naturo a fost conceput din nevoia de a oferi produse și servicii de calitate la prețuri accesibile, produsele fiind obținute din surse naturale (organice)

naturo.ro

 

Portall este un director de site-uri cu înscriere gratuită. Dacă doriți să vă optimizați mai bine pagina web vă puteți înscrie pentru o mai bună optimizare SEO.

Portall.ro

 

Vimax este un site de prezentare dedicat pastilelor cu același nume, un produs natural care a pătruns cu succes și în România.

Vimax

 

Viatainpics este un blog de pamflet și umor bazat pe imagini comentate

viatainpics

site-uri, clipuri, flyere, postere

Ne puteţi urmări pe conturile noastre social media