Prețul unui site – 999 RON

În secolul XX, majoritatea companiilor care se respectă au propriul website în care își prezintă serviciile sau produsele. Și nu vorbim de magazine online care apar mai ceva ca ciupercile după ploaie, discutăm despre firme mici și mijlocii care au înțeles că prezența online este la fel de obligatorie ca și plătirea taxelor la stat. Mai devreme sau mai târziu, ignorarea acestui aspect este penalizată și se va resimți cu siguranță în profit. Să ai la îndemână cea mai comodă și eficientă forma de marketing și să o ignori este ca și cum dai foaia goală la cel mai important examen.

Mulți se tem de costurile care implică deținerea unui site. Este adevărat că sunt mulți taximetriști care te penalizează din lipsa atenției, având pe ușă scris mic 3,49 în loc de 1,39. La fel sunt și mulți creatori de site care preferă să te penalizeze că i-ai găsit, în loc să ajute să devii cunoscut. Pentru noi este mai important să satisfacem clienții cu raportul calitate preț, pentru că am înțeles că este o piață liberă în care dacă vrei să supraviețuiești, trebuie întâi să dai, ca apoi să primești.

Site-urile create de noi sunt moderne și administrabile, adaptabile pentru orice dispozitiv, de la desktop la telefoane mobile. Prețul pentru un site creat de noi este standard 999 RON (TVA inclus).

*Caracteristicile site-urilor create de noi:

  1. suport pentru achiziționarea unui domeniu sau vă oferim subdomeniu gratuit
  2. găzduire, promovare și mentenanță gratuită timp de 6 luni ( 15 ron / lună după această perioadă )
  3. site între 3-10 pagini + pagină de contact
  4. Conturi pe Facebook, Google, LinkedIn si Twitter
  5. căsuță de email gratuită pe adresa site-ului nou creat (office@domeniul_ales.ro)
  6. înscriere gratuită în motoarele de căutare
  7. anunțuri de promovare pe cele mai mari directoare
  8. site complet administrabil
  9. modificări administrări gratuite și nelimitate cât timp site-ul este la noi

 

site-uri, clipuri, flyere, postere

Ne puteţi urmări pe conturile noastre social media